Bedrijvenpark Veenderveld

Actueel

Wat gebeurt er op en rondom Bedrijvenpark Veenderveld? Wij delen het laatste nieuws! Lees onze actualiteiten en blijf op de hoogte. Hebben wij een nieuwtje gemist? Laat het ons weten via secretariaat@parkveenderveld.nl, we delen jouw bijdrage graag met andere ondernemers.

fietskluisje 1

Fietskluisjes

In 2017 zijn er om enig soelaas te bieden aan de slechte bereikbaarheid van het Veenderveld per openbaar vervoer fietskluisjes neergezet bij de bushalte Westeinde, zodat mensen die met de bus komen zich per fiets verder het Veenderveld op kunnen verplaatsen.
cheque met Martijn Salet

Participatiebijdrage Interpolis

Interpolis draagt op ons bedrijventerrein Veenderveld bij aan de veiligheid en duurzaamheid. Hiervoor maakten we afspraken over een jaarlijkse resultaatparticipatie. De premie en de schade bepalen de hoogte van de resultaatparticipatie.
zwerfvuil

Zwerfvuil

De Stichting Groen Licht helpt ons af en toe met het verwijderen van zwerfvuil, maar we willen de leden graag op het hart drukken zelf ook al het nodige te doen om dit te voorkomen, b.v. door het goed afsluiten van afvalbakken.
Fixi

Melden, melden, melden

De KVO-commissie hoort graag van u wanneer en waardoor u een onveilig gevoel hebt op het terrein, wanneer zich overlast incidenten voordoen als poging tot inbraak, er zwerfvuil rondslingert, er hinderlijk wordt geparkeerd etc.
logo

Veiligheid en beveiliging

De grootste onkostenpost in onze begroting is de beveiliging van ons terrein en de daarop gelegen bedrijven. Het parkmanagement heeft hiervoor een contract met Huschka.
mark-stosberg-kwymB90JZTE-unsplash (2)

Uitslag KVO-enquête

Als voorbereiding op de hercertificering hebben onze leden een enquête ingevuld. De antwoorden op de enquêtevragen zijn door het bestuur en de KVO-commissie zorgvuldig bekeken.