Bedrijvenpark Veenderveld

Actueel

Wat gebeurt er op en rondom Bedrijvenpark Veenderveld? Wij delen het laatste nieuws! Lees onze actualiteiten en blijf op de hoogte. Hebben wij een nieuwtje gemist? Laat het ons weten via secretariaat@parkveenderveld.nl, we delen jouw bijdrage graag met andere ondernemers.

foto flyer CCV

Hoe houdt u uw bedrijf brandveilig?

Het Verbond van verzekeraars heeft samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en veiligheid (het CCV), Brandweer Nederland, Riskonet, Brandveilig Bouwen Nederland en de Vereniging van Brandveiligheidsadviseurs een flyer ontwikkeld om ondernemers bewust te maken van de gevolgen van brand.
foto jaarvergadering

Datum jaarvergadering 2022

Op 28 maart 2022 zal de jaarvergadering plaatsvinden van de BIZ/CVPV van het Veenderveld, zoals gebruikelijk weer bij Vink. Noteer deze datum vast in uw agenda. Tevens zal er die avond een vertegenwoordiger van Huschka aanwezig zijn om iets te vertellen over het project Heterdaadkracht. De stukken voor de vergadering ontvangt u medio maart 2022.
kvo logo

keurmerk veilig ondernemen

In 2013 heeft het Bedrijvenpark Veenderveld voor het eerst het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen in ontvangst mogen nemen. In de daarop volgende jaren is het certificaat met succes verlengd, eerst om de 2 jaar, tegenwoordig elke 3 jaar. In 2022 zal het Kiwa opnieuw beoordelen of ons certificaat verlengd kan worden. Ter voorbereiding op deze hercertificering ontvangt u over enkele weken een vragenlijst. En uit uw antwoorden zal blijken of wij onze doelstellingen van de afgelopen 3 jaar hebben behaald.
AED

AED bij Keurslagerij Van der Meer

Goed nieuws van Keurslagerij Van der Meer. Zij hebben een AED aangeschaft! Deze hangt in een buitenkast bij Veenderveld 25 en is in geval van nood zowel overdag als 's nachts bereikbaar. Op de ledenvergadering van 5 juli jl. hebben we de behoefte aan een openbare AED op het Veenderveld besproken. De meeste bedrijven hebben zelf al een AED, maar deze zijn ’s avonds meestal niet bereikbaar. Alleen Dobbe Transport is ruim geopend.
2014-10-03 14.33.38

Wijzigingsdocument Omgevingsvisie

Eind september 2021 kwam het Wijzigingsdocument Omgevingsvisie online. Dit document ligt ter inzage. De gemeente Kaag en Braassem is namelijk bezig met een omgevingsplan dat in de plaats komt van de bestemmingsplannen. De nog lopende bestemmingsplannen blijven geldig tot aan de huidige einddatum.