Bedrijvenpark Veenderveld

2014-10-03 14.33.38

Wij kregen bericht van de brandweer. De populariteit van e-bikes is namelijk enorm toegenomen. Inmiddels worden in Nederland meer elektrische- dan ‘normale’ fietsen verkocht.

E-bikes worden zakelijk gebruikt

E-bikes worden ook vaak zakelijk ingezet, of er wordt door middel van een bedrijfsfietsplan een bijdrage geleverd aan de aanschaf ervan door een personeelslid. Met een elektrische fiets van de zaak worden files en schadelijke CO2 uitstoot tegengegaan, en werkt u tegelijkertijd aan een betere gezondheid van uzelf of uw medewerkers.

Brandgevaar

Toch is het gebruik van deze fietsen niet geheel ongevaarlijk. De accu’s kunnen namelijk zorgen voor brandgevaar op de zaak of thuis. In dit artikel vindt u meer informatie en tips om te voorkomen dat uw e-bike accu in brand vliegt.

Op zoek naar meer tips? Bekijk dan dit document en ga brandveilig te werk!