Bedrijvenpark Veenderveld

2014-10-03 14.33.38

Goed nieuws van Keurslagerij Van der Meer. Zij hebben een AED aangeschaft! Deze hangt in een buitenkast bij Veenderveld 25 en is in geval van nood zowel overdag als ’s nachts bereikbaar. 

Op de ledenvergadering van 5 juli jl. hebben we de behoefte aan een openbare AED op het Veenderveld besproken. De meeste bedrijven hebben zelf al een AED, maar deze zijn ’s avonds meestal niet bereikbaar. Alleen Dobbe Transport is ruim geopend.

Bordjes en stickers AED

Om voor iedereen op het Veenderveld goed zichtbaar te maken waar een AED is, wil het parkmanagement de aanschaf van bordjes of stickers faciliteren (de bekende groene AED-uitingen) om aan het hek of bij de voordeur aan te brengen. Wil jij dit ook? Geef het aan bij het secretariaat, dan regelen we het zo spoedig mogelijk.

AED doorgeven aan Hartslag.nu

Verder willen we iedereen oproepen om de aanwezigheid van een AED door te geven aan de landelijke app Hartslag.nu. Zij kunnen dan in geval van nood een hulpverlener naar de dichtstbijzijnde AED leiden.

AED