Bedrijvenpark Veenderveld

2014-10-03 14.33.38

Als voorbereiding op de hercertificitsering hebben onze leden een enquête ingevuld. De antwoorden op de enquêtevragen zijn door het bestuur en de KVO-commissie zorgvuldig bekeken. Er zijn een aantal zaken waar wij als parkmanagement geen invloed op hebben. Dat zijn bijvoorbeeld een paar punten die genoemd zijn over het eigen terrein van Het Palet en de Patrijspoort. Het bestuur kan niet beslissen over het onderhoud van de wegen daar en over het parkeren. Dat moet besproken worden binnen de eigen VvE.

Zo hebben bedrijven b.v. ook problemen om stagiaires aan te trekken omdat ze niet met de bus kunnen komen; idealiter zouden er dus meer bussen moeten rijden. Dat zullen we blijven melden bij de bevoegde instanties, maar veel verder gaat onze invloed niet.

De buurtbus blijkt in deze ook geen oplossing te zijn omdat die op werkdagen rijdt tussen 07.30 en 16.30 uur.

Wat we opnieuw ter hand gaan nemen zijn de klachten over de verkeerssituatie bij de gemeentewerkplaats; deze blijft men gevaarlijk vinden. Een paar jaar geleden heeft de verkeersdeskundige van de gemeente samen met de politie de situatie daar ter plekke bekeken en als niet gevaarlijk omschreven. Maar onze leden denken daar dus kennelijk anders over en daarom gaan we opnieuw het gesprek met de gemeente aan om te overleggen hoe er verbetering in de situatie gebracht kan worden, b.v. door belijning.

Een ander verkeersprobleem is nog steeds de situatie bij het fietspad bij In Balance. Hier is het niet alleen gevaarlijk voor fietsers, maar ook voor vrachtauto’s die net van de rotonde af komen. De oversteekplaats zit er veel te dicht bij. Op een of andere manier moet het daar overzichtelijker worden.

HOUD U ONS OP DE HOOGTE?

Laat ons via meldpunt@parkveenderveld.nl weten wanneer en waardoor u een onveilig gevoel hebt op het terrein, wanneer zich overlast incidenten voordoen als poging tot inbraak, er zwerfvuil rondslingert, er hinderlijk wordt geparkeerd etc. Op basis daarvan kan gestuurd worden en kunnen maatregelen genomen worden. Ook hebben we een groepsapp waarmee we elkaar bij verdachte situaties informeren.