Bedrijvenpark Veenderveld

2014-10-03 14.33.38

Tijdens de winterschouw in november heeft de KVO-commissie geconstateerd dat er nogal wat buitenverlichting niet brandde. Goede buitenverlichting komt de veiligheid van ons bedrijventerrein ten goede. Maar van de andere kant kunnen wij ons met de huidige energieprijzen bij het uitlaten van de buitenverlichting ook wel iets voorstellen. Momenteel zijn wij in een ander project bezig met het inventariseren van een buitenverlichting d.m.v. ledverlichting en sensoren. Denkt u met ledverlichting de buitenverlichting eerder aan te zetten?

Overigens hebben wij van de gemeente gehoord dat zij net als in de tijd van de coronacrisis proberen als gemeente (en Erik Kreike als bedrijvencontactpersoon) signalen van ondernemers op te vangen in deze energiecrisis. Dat lukt aardig, maar ook voor Park Veenderveld de vraag/uitnodiging als ondernemers eens willen sparren/praten of andere signalen hebben.

De gemeente is voor veel ondernemers niet de meest vanzelfsprekende partij om naar toe te gaan en het is niet dat ze 1.2.3. oplossingen hebben op het Westeinde, maar zeker in de gesprekken met Provincie en Rijk kunnen ze deze signalen goed gebruiken! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric Kreike: EKreike@Kaagenbraassem.nl.

lantern-g4ceb93d94_1280