Bedrijvenpark Veenderveld

2014-10-03 14.33.38

BIZ-periode verloopt

Aan het einde van dit kalenderjaar verloopt de termijn van 5 jaar van de huidige BIZ periode. Het bestuur wil de BIZ graag voortzetten om door te gaan en uitbreiding te geven aan de behaalde resultaten. Daarnaast wil de BIZ meer aandacht gaan schenken aan het groenonderhoud en meer duurzaamheid op het bedrijventerrein.

Jaarvergadering

Tijdens de jaarvergadering en ook tijdens de VVE-vergadering van de Patrijspoort zijn de plannen besproken en veel leden hebben het intentieformulier al positief ingevuld. Begin juli zijn medewerkers van Park Trust aan het werk gegaan op het Veenderveld om verdere informatie te verstrekken en om tot een goede draagkrachtmeting te komen. Dat ziet er allemaal rooskleurig uit en de verwachting is dan ook dat alles volgens planning verloopt.

Stemperiode BIZ

In november hebben we nogmaals uw hulp nodig: dan gaat de formele stemperiode voor de BIZ van start en ontvangt u een envelop van de gemeente met stemformulier.

Op zoek naar het informatieblad? Deze bekijkt u hier.